Home
Het bedrijf
Activiteiten
Uw Professional
Contact
Foto's

Voor al uw schilderwerk

binnen en buiten

Home

Het bedrijf

 

Hoe Werken Wij

Activiteiten

 

Uw Professional

Contact

 

Foto's

 

 

SITEMAP:

Home
Home
Het bedrijf
Hoe Werken Wij
Activiteiten
Uw Professional
Branche Info
Contact
Foto's

 

Hoe Werken Wij?

 

Als u TH Schilderwerken wilt inhuren of wilt weten wat wij voor u kunnen doen stuurt u een mail naar ths@ziggo.nl u kunt ook bellen naar M:06-47230211 T:071-5231617. TH Schilderwerken komt dan geheel vrijblijvend bij u langs komt om samen met u de werkzaamheden op te nemen en de mogelijkheden te bespreken om uw wensen te realiseren.

 

Na ons bezoek ontvangt u al snel in tweevoud een vrijblijvende offerte. Hierin staat  behalve de prijs duidelijk omschreven welke werkzaamheden er worden uitgevoerd en met welk materiaal in welke kleuren er gewerkt zal worden. De prijs op de offerte is doorgaans een totaalprijs dus voor de gehele project. Verrassingen  zijn altijd leuk  maar van een verrassende hoge factuur wordt geen enkele klant vrolijk. Bij TH Schilderwerken weet u van te voren precies waar u aan toe bent en geven wij afhankelijk van de weersomstandigheden een richtlijn van de periode.

 

De offertes zijn doorgaans erg scherp dus kunnen we ons voorstellen dat u graag de offerte om wil zetten in een opdracht. Het enige wat u dan hoeft te doen is de kopie offerte te ondertekenen en te retourneren.  

 

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op en maken duidelijke afspraken zoals wanneer er gestart wordt en waarmee.

 

Het is belangrijk dat u zich op uw gemak voelt met TH Schilderwerken als uw professionele partner. Duidelijke afspraken die vervolgens worden nagekomen zijn hiervoor een onmisbare sleutel. Doen wat je zegt is voor TH Schilderwerken heel vanzelfsprekend maar zeggen wat je doet is net zo vanzelfsprekend.

 

Bent u nog niet overtuigd dat TH Schilderwerken voor u de juiste partner is? Vraag dan gewoon vrijblijvend en kosteloos die offerte voor uw schilderwerk aan en laat u overtuigen.